Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Pageidaujami infusionai, panelės, modifikacijos.
v7 Reik i?manani php, pagalbos.
|
|
MarkasLTD |
parašyta 2012-03-18 10:32
|
Pradinukas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 33 Įstojo: 2011-12-02 |
Sveiki visi phpfusion nariai, Ai?ku pirmiausia dkoju visiems u? pagalba kurie man padjo su mopar projektu. Ai?ku a? nesu vaikas, tad i?kart pasakau, kad jums nekiltu abejoni dl mano ketinim. Ketinimas yra toks. Padaryt savo mopar vienu geriausiu lietuvi?ku rs-pvp projektu. Mano ketinimai rimti ir daug ko ?adantys nors paiame php fusione a? vis dar ?alias. (na gal truputi pa?engs). Na gal neperseniausiai prisimenate mano tem. http://www.phpfus...d_id=10443 taigi. Dauguma nari, moderatori kurie man band padt nesteng arba neskyr tiek dmesio mano problemai. Vienas i? nari "Mariukas" kuriam dkoju u? pagalba arba bent pastangas padt su spjim sistema. Taigi, dar kart pra?au visu nari kurie i?mano padt man, buiau labai dkingas, o jeigu viskas gerai veiktu taip pat ir sumokiau. Mano php versija v7.02.04. Mano projektas: ltdscape (nereklamuoju todl nededu pilno link'o , kam domu tas pasi?irs. Ai u? dmes. Skype: Markasvip Redagavo MarkasLTD 2012-03-18 10:34 Skype: Markasvip:) ![]() |
Peršokti į forumą: |