Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion :: PHP-Fusion failų modifikavimas
Idomu, ar taip galima v7.
|
|
ultimato |
parašyta 2011-07-14 09:21
|
![]() Pradinukas ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 48 Įstojo: 2010-09-22 |
Sveiki, gal kas turi arba zn kur gauti toki dalykeli. Zodziu man reikia ,kad uzejus i puslapi iskarto ismestu lentele, ivedus pasworda uzeitu i web. ir butu normalei viskas, kaip iprastai. Paaiskinsiu trumpiau: Tarkim zmogus netycia rades googlei mano puslapi ar siaip kur netycia nuoroda pamates sugalvos uzeiti. Jam neleis iskarto prasys paswordo, nes tipo uzdara bendruomene. Jei turit ideju,laukiu :) Na panasiai kaip tarkim i koki direct admina ieini :) Redagavo ultimato 2011-07-14 14:29 KinasLaisvai.lt |
Mindzius |
parašyta 2011-07-14 18:42
|
Savekas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 108 Įstojo: 2009-08-14 |
maintenance Pasidaryk kad galtu eiti tik narys. Manyiau bus tas pats. *wink* |
ultimato |
parašyta 2011-07-15 10:16
|
![]() Pradinukas ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 48 Įstojo: 2010-09-22 |
Neaglezz, maciau esi sukures viena moda kazkada,?od?iu man reikia ,kad sukurtum tok mod kaip Torrent.lt . Registracija tik su pakvietimu , per www.web.lt/register.php ,kad neuzeitu. O u?ejas www.web.lt matytu tik juoda puslapi ir zodzius, ( nu kaip ir torrent.lt, tipo glaima uzeiti tik uzsiregistravus ir t..t) Jei viskas i?eina tau sumoku banku. Isvaziuoju i praha keliom savaitem reikalais liepos 25 kazkur jau busiu lietuvoj. Mano skype : x.ultimato Jei apsiemi parasyk i pm skypei, kaina suderinsim ;) Neaglezz,neatraso, tai bent kas kas ismanot siuos dalykus rasykite. laukiu jusu. Redagavo ultimato 2011-07-15 10:17 KinasLaisvai.lt |
Peršokti į forumą: |