Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Pageidaujami infusionai, panelės, modifikacijos.
Top uploader
|
||||
ratke |
parašyta 2009-11-18 09:45
|
|||
![]() Savekas ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 164 Įstojo: 2008-11-28 |
Ieskau top uploader paneles niekur nerandu gal kas galit pagelbet siuo klausimu? :) Radau panele bet ji surista su modu... ir be jo teisingai neveikia rodo kad niekas nieko nepateikia nors ir padarytas pateikimas. nes as naudoju kita pateikimo moda. p.s sita panele reik dar patwirtint per pridetinius puslapius su tokiu kodu. PANELES KODAS openside(\"Uploader'iu TOP 15!\"); PATVIRTINIMO KODAS: reikia ideti i pridetinius psl ir spausti perziureti. rodys nepavyko sukurti lauku bet nesvarbu ir taip veikia.. jaj naudoji ta moda.. o seip tai neweikia nkas...
$result = dbquery(\"ALTER TABLE \".$db_prefix.\"downloads ADD download_status VARCHAR(10) NOT NULL DEFAULT 'active' AFTER download_count\"); Gal turite kokia panele kad nebutu prirista prie modo? pagelbekite nebukite skrudzai :P ZODZIU PRASAU duokit top uploader panele man :) |
|||
zDon |
parašyta 2009-11-18 10:23
|
|||
![]() Geradarys ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 598 Įstojo: 2008-08-11 |
Tai naudok t mod su kuriuom ji suri?ta ..
ELECKTRIK !!! =================================== ?i svetain skirta padti pasidaryti, o ne padaryti u? jus. |
|||
tabux |
parašyta 2009-11-18 10:37
|
|||
![]() S.Administratorius ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 1009 Įstojo: 2008-10-16 |
Siuntini sistema mSF.. Pasuk galv kair pamatysi... | |||
ratke |
parašyta 2009-11-18 16:23
|
|||
![]() Savekas ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 164 Įstojo: 2008-11-28 |
Matai mano versija v6 o ne v7... o naudoti su tuo modu su kuriuo surista tai tas modas man neduoda perziuret siutini, o tik pateikti arba atmesti.. tai niekas neturit top uploader paneles? :) tai niekas neturit top uplaoder paneles? nu aisku Redagavo ratke 2009-11-20 15:52 |
|||
Peršokti į forumą: |