Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Pageidaujami infusionai, panelės, modifikacijos.
v7 laukelis zinutei
|
|
Prikas |
parašyta 2011-06-20 12:46
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 22 Įstojo: 2011-01-21 |
sveiki visi, reiktu tokio dalyko kur narys ar svecias nuejas y skilty 'parama' paremes tinklapy galetu issiusti savo telefono numery, nu zodziu, tiesiog kaip privacia zinute kuria as gausiu. bandziau kopijuot contact.php faila taciau jis pridetiniuose puslapiuose neveikia. tas laukelis tai gali but visada t.y. kad nebutinai kai issiuncia ziute, man reikia tokio kaip vip sistemoj buna toks laukelis kodui yrasyti. tikiuosi supratot :)
FamilyGuy.Too.Lt- Turbt vienintelis Lietuvoje ?eimos bio fan puslapis! Ziurim.lt- naujausi filmai online! |
Wyciokazz |
parašyta 2011-06-20 14:13
|
![]() Administratorius ![]() Reputacija: 1 Pranešimai: 2108 Įstojo: 2008-02-27 |
Tu nori padaryti taip issiuncia sms ir tu gauni pm kas issiunte.
Kam kurti tai kas jau sukurta. Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda. [img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img] |
Prikas |
parašyta 2011-06-20 14:33
|
taip, panasiai, nu tiesiog kai narys issius zinute, t.y. parems svetaine ir, kad jam nereiktu eit man y pm rasyt o tiesiog laukely uzpilo, panasiai kaip kntaktuose :)
FamilyGuy.Too.Lt- Turbt vienintelis Lietuvoje ?eimos bio fan puslapis! Ziurim.lt- naujausi filmai online! |
Wyciokazz |
parašyta 2011-06-20 16:18
|
![]() Administratorius ![]() Reputacija: 1 Pranešimai: 2108 Įstojo: 2008-02-27 |
su mokejimai.lt gi galima padaryti jog tik issiuntus tau auto paraso ta pm su sql nebent tavo parama nera su mokejimai.lt tada vip skripta gali perdaryti.
Kam kurti tai kas jau sukurta. Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda. [img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img] |
Prikas |
parašyta 2011-06-20 16:28
|
ne, man nereik, kad tik issiuntus zinute butu tas laukelis, man reikia, kad tas pats kaip kontaktai (contact.php) butu tiktaiskad y pridetiius galeciau ydet :) FamilyGuy.Too.Lt- Turbt vienintelis Lietuvoje ?eimos bio fan puslapis! Ziurim.lt- naujausi filmai online! |
Peršokti į forumą: |