Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Pageidaujami infusionai, panelės, modifikacijos.
SAVAITS NARIAI
|
|
Antonis |
parašyta 2012-02-06 16:12
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 20 Įstojo: 2011-03-14 |
![]() Gal kas turit toki panel [centrin] ? |
minimukas |
parašyta 2012-02-06 16:15
|
![]() Geradarys ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 602 Įstojo: 2009-06-11 |
Vienas zodis tua: PAIESKA.
www.nusirasinek.lt - Pratybų atsakymai |
Antonis |
parašyta 2012-02-06 16:22
|
NRA TOJE PAIE?KOJE JS. |
berneR |
parašyta 2012-02-06 16:43
|
![]() Naujokas ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 20 Įstojo: 2010-11-12 |
ia gi Rino kurta sistema, tikrai tokios nerasi :p Fotkj dar ir a? esu blemba :DDDD |
Wyciokazz |
parašyta 2012-02-06 16:44
|
![]() Administratorius ![]() Reputacija: 1 Pranešimai: 2108 Įstojo: 2008-02-27 |
Jeigu pasakysi ka ta panele skaiciuoja gal ir pasakysiu as kazka tau apie ja.
Kam kurti tai kas jau sukurta. Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda. [img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img] |
berneR |
parašyta 2012-02-06 16:45
|
ia gi sunki modifikacija, tame tinklapyje yra reitingas, kur gali duot narys tau, ant prane?imo +, surinks daugiausiai plius per savait, narys tampa "Savaits nariu", tai pat ir su reputacija, gavs daugiausiai reputacijos , gauni "Savaits Mylimasis" status, ir t.t. Laimingasis, i?renka sistema, ka?kaip ten.. |
Antonis |
parašyta 2012-02-06 16:50
|
Man tik ka?ko pana?aus reikia , nebtinai tokios pat. |
Wyciokazz |
parašyta 2012-02-06 17:00
|
![]() Administratorius ![]() Reputacija: 1 Pranešimai: 2108 Įstojo: 2008-02-27 |
Tikrai nerasi o daryt nedarysiu uz dyka
Kam kurti tai kas jau sukurta. Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda. [img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img] |
berneR |
parašyta 2012-02-06 18:57
|
Brangi sistema turtu but..:) |
er1kazd |
parašyta 2012-02-06 19:03
|
Apšylantis![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 64 Įstojo: 2011-08-12 |
jo ia tai bt neblogai toki turt :D |
Taskas |
parašyta 2012-02-07 16:16
|
![]() Apšylantis ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 91 Įstojo: 2011-05-23 |
nier jau baisiai sunkus kodas,max 10lt vertas,geda man butu imti litus uz toki menkneki,acilaisvinsiu padarysiu ir imesiu.
AntKablio.LT - Zvejybos asu namai tau ir tavo draugams... Greitu metu pasirodys naujas projektas *galvoju* Padejau? uzmesk 10+ aciu ;] |
Exceptio |
parašyta 2012-02-10 05:49
|
![]() Administratorius ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 438 Įstojo: 2008-11-10 |
Taskas para?: nier jau baisiai sunkus kodas,max 10lt vertas,geda man butu imti litus uz toki menkneki,acilaisvinsiu padarysiu ir imesiu. Nelabai tikeciau jog taip lengvai padarysi kai manes paprasciausiu moduliu esi prases nes nemokejai tipo pasidaryt. O cia tikrai daug kart sunkiau jei istikro surista su profilio vertinimais, forumo postu vertinimais ir kitais komentaru reitingavimais. Visur favoritas bus laikas su kuriuo reikes atrinkinet viska su gan idomiom uzklausom vedant vidurki topam. Na jei padarysi tai teks ranka paspaust, ziuresim :D |
Taskas |
parašyta 2012-02-10 17:53
|
Neonas para?: Taskas para?: nier jau baisiai sunkus kodas,max 10lt vertas,geda man butu imti litus uz toki menkneki,acilaisvinsiu padarysiu ir imesiu. Nelabai tikeciau jog taip lengvai padarysi kai manes paprasciausiu moduliu esi prases nes nemokejai tipo pasidaryt. O cia tikrai daug kart sunkiau jei istikro surista su profilio vertinimais, forumo postu vertinimais ir kitais komentaru reitingavimais. Visur favoritas bus laikas su kuriuo reikes atrinkinet viska su gan idomiom uzklausom vedant vidurki topam. Na jei padarysi tai teks ranka paspaust, ziuresim :D viska ismokau pats padaryt ko nepadejai tada,zmogus mokosi,manau pritarsi tam,ir su laiku zaisti ismokau,manau padarysiu,o jaigu padarysiu sugersim kada ir galesi letena paspaust :D daba dar didesnis noras acirado padaryti,daba turiu uzsakymu keleta minecraft serveriui padaryt,nu sujunkt su php - v7 kai sujunksiu padarysiu poto apsiimsiu viena filmu weba,unikalu filmu isdestima ir filmu pateikima reik padaryt,kad nariai galetu filmus pateikti mano filmu stiliumi,ta manau nesunkiai padarysiu,na zodziu padarysiu tups ir apsiimsiu sito modu :) ![]() AntKablio.LT - Zvejybos asu namai tau ir tavo draugams... Greitu metu pasirodys naujas projektas *galvoju* Padejau? uzmesk 10+ aciu ;] |
gipsy |
parašyta 2012-02-10 19:09
|
![]() Geradarys ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 585 Įstojo: 2009-10-21 |
Taskas para?: Neonas para?: Taskas para?: nier jau baisiai sunkus kodas,max 10lt vertas,geda man butu imti litus uz toki menkneki,acilaisvinsiu padarysiu ir imesiu. Nelabai tikeciau jog taip lengvai padarysi kai manes paprasciausiu moduliu esi prases nes nemokejai tipo pasidaryt. O cia tikrai daug kart sunkiau jei istikro surista su profilio vertinimais, forumo postu vertinimais ir kitais komentaru reitingavimais. Visur favoritas bus laikas su kuriuo reikes atrinkinet viska su gan idomiom uzklausom vedant vidurki topam. Na jei padarysi tai teks ranka paspaust, ziuresim :D viska ismokau pats padaryt ko nepadejai tada,zmogus mokosi,manau pritarsi tam,ir su laiku zaisti ismokau,manau padarysiu,o jaigu padarysiu sugersim kada ir galesi letena paspaust :D daba dar didesnis noras acirado padaryti,daba turiu uzsakymu keleta minecraft serveriui padaryt,nu sujunkt su php - v7 kai sujunksiu padarysiu poto apsiimsiu viena filmu weba,unikalu filmu isdestima ir filmu pateikima reik padaryt,kad nariai galetu filmus pateikti mano filmu stiliumi,ta manau nesunkiai padarysiu,na zodziu padarysiu tups ir apsiimsiu sito modu :) ![]() Ir atsirado pas ji jau darbu :D Redagavo gipsy 2012-02-10 19:09 |
Taskas |
parašyta 2012-02-10 19:16
|
pas mane ju visada buna,tik nevisada juos darau,is jusu tu diplomatiju vaikisku pasisalinau ir rimtai pradejau ziuret i viska,ir pradejau uzdarbiauti palengva,ir ne free postink cia gerbiamasis.
AntKablio.LT - Zvejybos asu namai tau ir tavo draugams... Greitu metu pasirodys naujas projektas *galvoju* Padejau? uzmesk 10+ aciu ;] |
gipsy |
parašyta 2012-02-11 11:39
|
![]() Geradarys ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 585 Įstojo: 2009-10-21 |
Tavo daug atsakymu forume maciau apsiimsiu biski veliau ir t.t. Ir kas kodel dar neesu mates nevieno tavo apsiimto daliko , tad geriau jau palik sita darba kam kitam nes tikrai manau jog tu nelabai ka ir ismanai apie PHP. O jaigu sugalvosi koki nors dalika apie kad va mano projektas ir t.t. Tai tu ten 100% kad tik filmus keliai o visa sistema tavo draugelis sutvarke. na gal aisku ir tu ten ka nors gero padariai bet daugiau tikrai nk. negaliu pasakyt. |
Peršokti į forumą: |