Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Patobulinimai
v7 Keli pra?ymai...:)
|
|
NewGuy |
parašyta 2012-03-03 12:54
|
Savekas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 137 Įstojo: 2011-08-19 |
Sveiki, turiu kelis pra?ymus. Man reikt ?i dalyk: *Kad narys galt i?ry?kinti savo tem. Jei bt galima nesunkiai pasidaryti, tai kad automati?kai u? surinktus ta?kus galtu sau i?siry?kinti tem. *Kelti mygtukas. Kad autoriaus temoje bt mygtukas kelti(automati?kai prikelt tem). Taip pat, jei tai nesunku, galt kelti tik kas kelias valandas, arba u? surinktus ta?kus.(geriausia bt abu dalykai) Jei tai bt nesunkiai gyvendinama, gal tokie dalykai jau yra paplatinti, biau labai dkingas u? pagalb. Ir manau tai praverstu ne man vienam:) Kol kas tiek:) |
Exceptio |
parašyta 2012-03-03 13:55
|
![]() Administratorius ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 438 Įstojo: 2008-11-10 |
NewGuy para?: Sveiki, turiu kelis pra?ymus. Man reikt ?i dalyk: *Kad narys galt i?ry?kinti savo tem. Jei bt galima nesunkiai pasidaryti, tai kad automati?kai u? surinktus ta?kus galtu sau i?siry?kinti tem. *Kelti mygtukas. Kad autoriaus temoje bt mygtukas kelti(automati?kai prikelt tem). Taip pat, jei tai nesunku, galt kelti tik kas kelias valandas, arba u? surinktus ta?kus.(geriausia bt abu dalykai) Jei tai bt nesunkiai gyvendinama, gal tokie dalykai jau yra paplatinti, biau labai dkingas u? pagalb. Ir manau tai praverstu ne man vienam:) Kol kas tiek:) Nera paplatinti, juos kuriau as pats ecolor.lt, grafi.lt ir daviau code-lt.eu svetainems. |
NewGuy |
parašyta 2012-03-03 14:00
|
Savekas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 137 Įstojo: 2011-08-19 |
Neonas para?: NewGuy para?: Sveiki, turiu kelis pra?ymus. Man reikt ?i dalyk: *Kad narys galt i?ry?kinti savo tem. Jei bt galima nesunkiai pasidaryti, tai kad automati?kai u? surinktus ta?kus galtu sau i?siry?kinti tem. *Kelti mygtukas. Kad autoriaus temoje bt mygtukas kelti(automati?kai prikelt tem). Taip pat, jei tai nesunku, galt kelti tik kas kelias valandas, arba u? surinktus ta?kus.(geriausia bt abu dalykai) Jei tai bt nesunkiai gyvendinama, gal tokie dalykai jau yra paplatinti, biau labai dkingas u? pagalb. Ir manau tai praverstu ne man vienam:) Kol kas tiek:) Nera paplatinti, juos kuriau as pats ecolor.lt, grafi.lt ir daviau code-lt.eu svetainems. Galima juos kaip nors gauti? |
Exceptio |
parašyta 2012-03-03 14:36
|
![]() Administratorius ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 438 Įstojo: 2008-11-10 |
Nebeturiu as pats ju nes is ubuntu i win persirasiau sistema nesenei tai tuscias sedziu |
Peršokti į forumą: |